Njurskada av gainer

Näringstillskott, som Gainers, kan vara skadligt om njurarna är överbelastad med för mycket protein.

Om du lider av njursten redan, vassleprotein kan göra ditt tillstånd värre. De människor som redan i riskzonen för att utveckla njursten är mer sannolikt de som kommer att få påverkas av att ta https://snorbilligt.se.

Kreatin är också dödlig för dem med en redan existerande njurproblem. Enligt en 2004 studie, friska vuxna verkar vara säkra när du tar kreatintillskott vid rekommenderad dosering av 20 gram per dag för fem dagar och underhålls förbrukning på högst 3 gram per dag.

Emellertid, kreatin kan kopplas till en högre risk för nedsatt njurfunktion till människor som har en historia av njursjukdomar.

För att se till att du inte utvecklar njursten från konsumerar massa Gainers, kom ihåg att ta tillräckligt med fiber och vatten i kosten. Tillräcklig mängd vatten och fibrer kommer att bidra till att förhindra din kropp från att utveckla någon uppbyggnad av insättningar som kan resultera i njursten.

Också, leta efter en massa Gainer tillägg som är väl avvägd och inte bara utgör av raka protein. Du kan också balansera din protein överbelastning med tillräckliga mängder av hälsosamma fetter och kolhydrater.

This entry was posted in My Blog. Bookmark the permalink.