Hur man använder en marijuana förångare (Vape)

Vaporizers kan vara en bordsmaskin eller små bärbara förångare, som de tunna “vape pennorna” du kanske har sett där ute. Vaporizers för rökning cannabis blomma vanligtvis marknadsförs som”torr ört vapes”. “Våta vapes” kan användas för vaping koncentrat, eller som vapes som kan göra båda. Bra butiker du kan köpa sådant i är Ecigaretter.se, Peoplesmoker.se, VapeSweden.se, dk.vape.se & Jooz.se. Naturligtvis kan du hitta massa butiker i stan, men dessa är bara i Sverige på nätet.

För de flesta torra blomma förångare, allt du behöver göra är att slipa en liten mängd blomma, lägga den i behållaren, och sedan slå på den och vänta på att den når önskad temperatur. Då måste du andas långsamt och fast och andas ut. Du kanske inte ser mycket ånga som kommer ut, men börja långsamt och vänta på att det ska träda i kraft. Du kommer förmodligen att upptäcka att https://vape.se/e-cigaretter/ det tar mycket lite att få en effekt, och kräver mindre cannabis än du skulle använda för att ladda en vattenpipa.

Om du vaping koncentrat, det finns två huvudsakliga sätt: påfyllningsbara förångare och förfyllda patroner. Om du använder en påfyllningsbar förångare, se till att den har en “pad” för koncentratet. Ofta är det ett litet nät eller tråd som sätts in i pod-behållaren och sedan täckt med koncentratet så som Nasty Shisha, Nitros Cold Brew e-juice, Ossem, Pacha Mama, Porn Series Ejuice, Riot Squad, SadBoy, Savage & Senses . Det kan ta ett par sessioner för att få en stark dos, men när dynan ackumulerar tillräckligt med harts inuti det kommer du att märka en kraftfullare effekt.
Marijuana vaporizer överväganden

Om du köper förfyllda patroner som har ett munstycke fastsatt, vilket är några av de mest populära produkterna på många marknader, behöver du ett batteri för att ansluta det (de skruvas direkt). Så, allt som återstår att göra är att sätta läpparna på munstycket, tryck på knappen om det finns, andas in försiktigt och njut av. Se bara till att du inte andas in för mycket första gången, eftersom det inte känns som att röka och det kan ta tid att vänja sig.

Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.

This entry was posted in My Blog. Bookmark the permalink.