Skapa och sälja programvara, applikationer eller tillägg och tjäna pengar på dem

Just nu finns det ett omättligt behov av användbar programvara.

Oavsett om det är en viktig konsumentapplikation, en specialiserad applikation för att lösa ett visst nischproblem, eller till och med ett tidsödande spel som du kan spela på din telefon, kan du skapa ett extremt framgångsrikt företag om du skapar programvara som hjälper människor som du kan tjäna pengar på. Nu vet jag vad du tänker. De flesta av de program och program som du använder regelbundet görs av stora företag eller etablerade utvecklingsstudior. Ja. Men många framgångsrika applikationer, särskilt de från Apple och Google butiker, skapas och marknadsförs av individer och småföretag. I själva verket gjorde oberoende utvecklare $ 20 miljarder i App Store i 2016 ensam.

Det finns två sätt att tjäna pengar på nätet genom att bygga programvaruprodukter.

Den första följer startvägen som vi beskrev ovan: du har en störande idé för en applikation eller programvara, du validerar idén med riktiga kunder och sedan samlar du in pengar för att anställa utvecklare eller en utvecklingsstudio för att bygga, starta och skala din programvara. Om du gjorde allt rätt, din programvara kommer att accepteras i Apple och Google butiker och du kommer att tjäna pengar varje gång någon laddar ner det eller betalar för en Premium-funktion.

Den andra (och billigare) vägen förutsätter att du har design och utveckling av kotletter själv för att bygga din drömprogramvara. Naturligtvis, det kommer att ta längre tid att få din produkt från marken, men att kunna börja utveckla din programvara kan du behålla mer ägande av ditt företag och har mer kontroll på vägen.

This entry was posted in My Blog. Bookmark the permalink.